5 ideeën voor leuke kerstcadeaus!

5 ideeën voor leuke kerstcadeaus!

Er zijn bijna geen dagen die de familie dichter bij elkaar brengt dan de kerstdagen. We komen samen met de mensen van wie we het meest houden en vieren dat we weer een goed jaar achter de rug hebben. Daarnaast wordt het diner waarbij elke gast een familierecept deelt of een goede wijn meeneemt gewaardeerd. Vervolgens komt het moment waar de kleintjes al de hele avond op wachten: het uitpakken van cadeautjes. In deze blog benoemen wij 5 ideeën om aan de verwachtingen van elk kind te voldoen!

Speelset van lego

Wie heeft nog nooit een set van lego samengesteld en de voldoening gevoeld na deze afgerond te hebben? Het leuke aan lego is dat het geschikt is voor alle leeftijden, zowel voor jong en oud. Ouders kunnen hun kinderen helpen door het juiste onderdeel te vinden of de instructies voor de kleintjes te ontcijferen en zo creëren jullie samen een geweldige constructie van gekleurde blokjes! Lego heeft een breed assortiment aan verschillende thema’s om te bouwen. Denk bijvoorbeeld aan Harry Potter, Star Wars of Jurassic Park. Voor elk persoon is er wel wat te vinden om te bouwen! Bij Top1Toys kun je terecht voor een breed assortiment aan lego!

Een bal

Het is één van onze favoriete ideeën voor elk kind. Of het nu gaat om voetbal, basketbal of een tennisbal, een bal kan je gegarandeerd een leuke middag buiten spelen bezorgen waarbij je snel vrienden kunt maken. Naast dat je ontzettend veel plezier hebt, ben je ook nog eens actief bezig waardoor je werkt aan je conditie!

Videogames

Voor die regenachtige dagen waarop je helemaal geen zin hebt om uit het huis te verlaten, kunnen kinderen hilarische uren plezier beleven aan het spelen van videogames. Van de meest nieuwste spellen tot spelletjes die wij vroeger speelden toen we klein waren, hiermee zal je elk kind ontzettend blij mee maken. Het leuke aan oude videogames bijvoorbeeld is dat we zelf de momenten van nostalgie herbeleven, terwijl je je kinderen alle trucjes kunt laten zien om te winnen!

Tafelspelletjes

Wat is een betere manier om een ​​middag met familie of vrienden door te brengen dan met een ouderwets tafelspelletje. Van Jenga, waar je de houten stukjes van de toren moet proberen te pakken zonder dat je de toren laat vallen tot kaartspellen, er zijn ontzettend veel spelletjes te vinden waar je een middag plezier zult beleven.

Skateboard

Het is een van de beste manieren om de kleintjes het huis uit te houden terwijl ze plezier hebben bij het leren van nieuwe trucjes, een blokje om gaan en de strijd aangaan met hun vrienden om te zien wie de snelste en beste is op wielen. Natuurlijk gaat veiligheid ten aller tijden voorop, dus vergeet niet om er een helm, elleboog- en kniebeschermers bij cadeau te geven!