Kunststof gevelbekleding gebruiken voor jouw nieuwe gevel?

Kunststof gevelbekleding gebruiken voor jouw nieuwe gevel?

Op zoek naar een nieuwe gevel? Kies dan voor Keralit kunststof gevelbekleding. Hierdoor hoef je nooit meer te schilderen en heb je er amper onderhoud aan. Dat wil jij toch ook? Meer informatie over Keralit vind je bij Holland Kunststof.

Andere merken gevelbekleding

Kunststof gevelbekleding stijgt in populariteit en daardoor komen er ook steeds meer nieuwe merken op de markt en ook steeds meer webshops bieden kunststof gevelbekleding aan. Wil je de beste kwaliteit? Kies dan voor Keralit. Keralit is al jarenlang één van de grootste spelers op de markt. Mede doordat Keralit in 37 kleuren beschikbaar is. Doordat er zoveel verschillende kleuren zijn is er voor elk huis een passende kleur.

Is kunststof gevelbekleding duurder dan houten gevelbekleding?

Dit ligt eraan hoe je het bekijkt. In de aanschaf kan het lijken dat houten gevelbekleding goedkoper is dan de kunststof variant. Maar als er gekeken wordt naar de totale prijs plus onderhoud dat in de jaren dat volgt gedaan moet worden is kunststof gevelbekleding zeker niet duurder. Houten gevelbekleding moet een keer in de zoveel jaren geverfd worden, dit kost veel geld. Ook rot hout snel waardoor er vaak reparaties gedaan moeten worden. Kunststof rot niet en hoeft niet overgeschilderd te worden.

Welk model gevelbekleding kies je?

Keralit heeft drie verschillende modellen gevelbekleding in zijn assortiment. Deze modellen zijn allemaal verschillend, dus kiezen wordt extra leuk. De modellen hebben de namen: sponningdeel 190, sponningdeel 143 en potdeksel 177. Het verschilt per project en per huis voor welk model er gekozen wordt. Zo kan er voor een dakkapel of voor een tuinhuis een totaal verschillend model gekozen worden. De modellen verschillen ook per prijs, daardoor kan het zijn dat als het project groot is dat er voor een goedkoper model gekozen wordt.

De toepasbaarheid van kunststof gevelbekleding

Kunststof gevelbekleding is niet alleen maar geschikt voor de voor- of achterkant van een huis. De gevelbekleding wordt ook gebruikt voor dakkapellen, specifiek voor de zijkanten. Dit zorgt ervoor dat je geen onderhoud meer aan het dakkapel hebt die vaak op een lastig te bereiken plek zit. Ook wordt kunststof gevelbekleding gebruikt voor het bekleden voor tuinhuisjes. Vaak staan deze op een plek waar het weer snel kan zorgen voor veroudering van het huisje.