Waarom informatie per postcode zakelijk interessant is

Waarom informatie per postcode zakelijk interessant is

Als je als bedrijf kiest voor gerichte promotie in Amsterdam, is het handig als je snel kunt beschikken over informatie per postcodegebied. Postcodes opzoeken doe je gemakkelijk via deze link. Handig, overzichtelijk en snel.

Alle informatie per postcode in een paar seconden

Stel, je hebt een broodjeszaak in Amsterdam en je wilt meer klanten trekken. Het is dan fijn als je dit op een gerichte manier kunt doen, waarbij jouw promotie die mensen bereikt die je wilt bereiken. Als jij in de omliggende postcodes van je zaak mensen wilt trekken, is het verstandig om te weten per postcode wat de samenstelling is van een wijk. Wonen er veel mannen? Veel vrouwen? Veel allochtonen? Uit hoeveel mensen bestaat een gemiddeld huishouden in een specifieke wijk? Als je kunt beschikken over deze informatie, kun je gerichter je bedrijf promoten.

Informatie per postcode levert meer omzet op

Als je gericht gaat promoten, levert dit meer omzet en dus meer winst op. Je benadert namelijk alleen die mensen die voor jou interessant zijn. Bied je bijvoorbeeld maaltijden aan die ideaal zijn voor gezinnen, dan kun je via bovenstaande link erachter komen in welke wijk de meeste gezinnen wonen. Door in deze wijk gericht je zaak te promoten, zul je zien dat er meer gezinnen naar je zaak komen. Je hoeft op deze manier ook nog eens minder geld uit te geven voor promotie, omdat je nu gerichter mensen benadert.

Gericht promoten per postcode is duurzaam

Je hoeft met deze informatie geen duizend brieven te versturen om honderd mensen te bereiken. Met de juiste informatie kun je jezelf richten op die huishoudens die voor jouw interessant zijn. Er hoeven minder brieven te worden verstuurd en weggebracht. Dit scheelt papier, waardoor er minder bomen hoeven te worden gekapt, daarnaast scheelt het ook nog eens veel brandstof. Je bent op deze manier dus ook nog eens heel duurzaam bezig. Dit zal worden gewaardeerd door je klanten, wat ook nog eens extra omzet op kan leveren.