Wat is een web ontwikkelaar?

Wat is een web ontwikkelaar?

Een webontwikkelaar is iemand die gespecialiseerd is in het ontwikkelen van oplossingen voor software en het maken van webapplicaties. Hij staat ook in voor de website. Eigenlijk kent een web ontwikkelaar het internet ongeveer van binnen en van buiten. Hij weet wat online marketing inhoud. Hij kent alles van Google Ads. Hij is eigenlijk de ideale man die jou helpen kan met alles wat betreft SEO, optimalisatie, en hij kent de beste manieren om promoties te maken via social media marketing of internet marketing.

De grootste fouten via Google Ads

Als men niet echt goed weet waaraan te beginnen? Begin er dan niet aan. Adverteren via Google Ads is iets waar men al iets moet van weten, anders zal men alleen geld verliezen. Je weet dan namelijk niet waar jij je geld aan besteed. Een Google Ads specialist zal ervoor zorgen dat jij inzicht krijgt in je cijfers. Een overzichtje van fouten die nooit zouden gebeuren als men gewoon een web ontwikkelaar inhuurt.

Fouten met de zoekwoorden

Goed nadenken over welke zoekwoorden bij het bedrijf horen en op welke zoekwoorden het bedrijf wil gevonden worden. De ideale combinatie is zowel met brede als exacte zoekwoorden te adverteren. Vergeet dan hier vooral niet de uitsluitingszoekwoorden aan te duiden of de campagne wordt ook getoond aan zoekers die totaal geen binding hebben met het bedrijf. Dit kost alleen maar geld als men er op klikt.

Geen conversies aangeduid

Helaas zal men dan niet weten of men wel of niet een nieuwe lead heeft. Zo wordt zelfs heel moeilijk om je campagne te optimaliseren en na te gaan waar men wel of niet moet bijsturen. Een web ontwikkelaar kan je hier bij helpen. Hij kan achter een formulier of aankoop een stukje code plaatsen zodat er conversies gemeten worden.

De advertenties – extensies vergeten in te vullen

Helaas mist men hier de kans om persoonlijke gegevens en links door te geven… en helaas worden hiermee geen extra bezoekers aangetrokken. Helaas zijn deze fouten, fouten die wel eens geld kunnen kosten zonder ook maar één iemand naar de website van het bedrijf te lokken. Deze fouten heeft men niet nodig als men een Google Ads gebruikt om te adverteren. Liever advies vragen die er echt iets van kent… een web ontwikkelaar bijvoorbeeld?