Wat zijn headshops en wat kun je er kopen?

Wat zijn headshops en wat kun je er kopen?

Als je op zoek bent naar de beste collectie headshop producten, zoek dan niet verder. De meeste headshops testen alle producten zelfstandig in hun eigen headshop en pas als ze slagen voor de test nemen we ze op in onze online headshop. Ze werken er hard aan om de beste online headshops van Europa te worden!

Pijpen en rokersaccessoires 

Vroeger gebeurde het roken van tabak standaard via een pijp. Tegenwoordig worden pijpen nog steeds gebruikt om tabak, Marijuana of kruiden te roken. Ze zijn te bestellen in online headshops van in veel verschillende kleuren en gemaakt van verschillende materialen. Als roker heb je ook benodigdheden nodig. Je hebt bijvoorbeeld lange vloei nodig om een slag te kunnen draaien. Dergelijke producten vind je in grote selecties.

Grinders en gripzakjes

Je kunt verschillende grinders kopen in online headshops. Een grinder is een kruimelaar om al je rookwaren zoals marihuana, hasj of kruiden mee te vermalen. Daarnaast wordt er gripbags verkocht. Iedereen kent ze: ze zijn luchtdicht en hersluitbaar. Ideaal voor het bewaren van hasj, marihuana of andere kruiden.

De beste in Nederland en Europa

Er zijn maar weinig "echte" online headshops in Nederland. Er zijn alleen headshops die ook een assortiment “smartshop” producten aanbieden. In andere landen in Europa zijn er onafhankelijke headshops. De eerste headshop was niet in Nederland. Deze eer valt toe aan Amerika. In 1966 openden drie headshops hun deuren in San Francisco, New York en Texas. Dit was het resultaat van de opkomst van de hippiecultuur. De eerste headshop werd geopend door de Vietnamveteraan Ron Thelin en heette "The Psychedelic Shop". De Nederlanders ontdekten al snel de headshops en besloten dat ze dit beter konden doen. Headshops zie je tegenwoordig vooral in grote steden uit de UK, de USA en Nederland. Verschillende onderzoeken hebben gezegd dat de beste headshops in Nederland gevestigd zijn vanwege de kwaliteit van hun producten die ze verkopen.

Aankoop

Waar je voorheen naar een headshop winkel moest, bestel je vandaag de dag je headshop producten gewoon online. Bijvoorbeeld bij 24high zij verkopen allerlei headshop-producten. Ze testen al hun producten onafhankelijk in hun headshop. Pas als ze slagen voor deze test, nemen ze het product op in hun online headshop. Jouw bestelling wordt veilig en discreet verzonden. Niemand zal weten dat je producten hebt besteld bij een online headshop. Geïnteresseerd? Kijk snel op hun website!