De beste kerstcadeaus voor 2021

De beste kerstcadeaus voor 2021

De juiste kerstcadeaus uitzoeken blijft een lastige kwestie voor veel mensen. Eigenlijk kan iedereen wel een beetje inspiratie gebruiken als het gaat om het uitzoeken van originele kerstcadeautjes. Daarom hier een aantal super leuke en originele cadeau tips voor de kerst.

Cadeau tips voor mannen

We beginnen bij een aantal originele cadeau tips voor mannen. Voor mannen is het misschien nog wel moeilijker om cadeaus uit te zoeken dan voor vrouwen. Daarom hier een aantal kerstcadeau tips voor hem.

Geef een gadget

Het is algemeen bekend dat mannen altijd een beetje kind blijven. Dit is ook de reden dat eigenlijk elke man wel houdt van bizarre gadgets. Dingen waar je eigenlijk niet zo veel aan hebt, maar waar mannen toch erg vrolijk van kunnen worden. Denk bijvoorbeeld aan een enorme enter knop waar je met je vuist op kunt slaan om naar de volgende regel te springen of een waterdichte bluetooth speaker die je met een zuignap aan de deur van de douche kunt bevestigen. Een leuk idee voor een kerstcadeau en nog origineel ook.

Geef iets slims voor in huis

Hoewel vrouwen zich over het algemeen over het interieur bekommeren kun je mannen ook blij maken met een decorstuk. Dit is echter niet hetzelfde als bij vrouwen. Vrouwen kun je bijvoorbeeld blij maken met kaarsen, kranzen of iets anders gezelligs voor in huis. Bij mannen moet je het meer zoeken bij de smart home items. Denk bijvoorbeeld aan wifi-versterker of nieuwe boxen voor de tv. Over het algemeen maak je mannen blij met elektronica, dus dat is zeker geen slecht idee als kerstcadeau.

Voor de sportieve man

Als je een kerstcadeau zoekt voor de sportieve man dan heb je erg veel opties. Denk bijvoorbeeld aan een nieuw trainingspak, iets waar sporters nooit genoeg van hebben, of een sportattribuut wat te maken heeft met zijn favoriete sport.

Geef een dagje weg cadeau

Wat ook leuk is om te geven als kerstcadeau is een dagje weg. Ga iets mannelijks doen, zoals quad rijden of snowboarden. Gegarandeerd een cadeau met succes.

Kerstcadeaus voor vrouwen

Originele kerstcadeautjes voor vrouwen zijn er gelukkig ook genoeg. Hieronder vindt je een aantal leuke ideeën.

Een dagje weg

Waar we bij de heren zijn geëindigd gaan we bij de vrouwen verder. Ook een vrouw kun je een leuk dagje weg cadeau doen tijdens de kerst. Denk bijvoorbeeld aan een dagje naar de wellness of een dagje naar een leuke stad.

Een gepersonaliseerd cadeau

Wat ook een leuk en tegelijkertijd origineel cadeau is om een vrouw te geven tijdens kerst is een gepersonaliseerd cadeau. Denk bijvoorbeeld aan een kussen met een foto erop of een badjas met haar naam erop. Tegenwoordig zijn er erg veel producten te vinden die te personaliseren zijn. Ook kun je bijvoorbeeld een ster cadeau doen.

Make-up en kleding

Met make-up en kleding kun je bij een vrouw nooit mis gaan als het gaat om cadeautjes. Zorg er wel voor dat je weet wat ze voor make-up of kleding zou willen hebben. Ook parfum is een goede optie.