De leukste radiozenders voor de zomer

De leukste radiozenders voor de zomer

De zomer komt er weer aan en dit jaar hebben de Nederlandse radiozenders weer een uitgebreid programma in de planning staan. Er is veel keuze in Nederland en tijdens de zomer hebben veel zenders hun eigen zomerprogramma’s. Wij zullen je een beeld geven van de opties en wat de zenders precies van plan zijn. Zo kun jij een goede keuze maken en genieten van je zomer met de beste muziek die bij jou past.

Radio 538

Met het vertrek van Edwin Evers was Radio 538 de grootste verliezer in luisteraars vorig jaar. Deze verschuiving is opmerkelijk, omdat de meeste mensen niet snel van radiozender switchen. Radio 538 is heel lang de grootse zender van Nederland geweest. De meeste mensen zijn onderhand wel vertrouwd met de zomer op 538. Zeker op koningsdag heeft Radio 538 altijd een leuk, uitgebreid programma waar veel mensen op af komen. Zelfs met de recente daling in luisteraars blijft Radio 538 een van de beste en meest populaire radiozenders van het land.

Qmusic

De radiozender Qmusic was samen met Radio 2 de grote winnaar het afgelopen jaar. De zender straalt altijd positiviteit uit, met fijne DJ’s en de leukste zomer hits. Een van de redenen dat mensen vaker voor Qmusic kiezen is omdat ze minder de neiging hebben om altijd te verjongen. Ook deze zomer wordt verwacht dat Qmusic het erg goed gaat doen. Elke dag worden er 24 uur lang de leukste zomer hits gedraaid. Vier dagen in de zomer zal Qmusic ook de zomer top 500 draaien. Welke nummers hierin staan is altijd weer spannend.

Veronica

Hou jij van wat oudere muziek naast de zomer hits van dit jaar? Dan is Veronica de zender voor jou. Veronica heeft de laatste tijd een leuk aanbod met onder andere de show van Wilfred Genee. Veronica is al heel lang een van de populairste radiozender van Nederland. Ook in de zomer hebben zij een leuk programma met topnummers.

Twijfel je nog welke radiozender bij jouw voorkeur heeft deze zomer? Voor een overzicht kun je alle radiozenders op Online-Radio.nl beluisteren. Het aanbod in de zomer is groot, om de juiste keuze te maken kun je het best de radiozenders zelf ervaren. Zo kun je aanvoelen welke zender het beste voelt voor jou.