Fly drive vakantie

Fly drive vakantie

Droom jij er ook al van een lekkere lange vakantie in het buitenland? Ben je van plan om naar een zuid-Europees land te vertrekken en languit op een prachtig strand neer te vallen of ga je voor een doe-vakantie? Je kunt beide ook combineren door een fly drive vakantie te boeken. Hoe lekker is dat aanvliegen op je vakantiebestemming waar er al een auto voor je klaar staat die jij de hele vakantie mag gebruiken. Bovendien zijn alle accommodaties al voor je gereserveerd, je hoeft er alleen nog heen te rijden en te genieten.

Fly drive vakantie bestemming

Zodra je besluit een fly drive vakantie te boeken moet je gaan nadenken over de bestemming die je wilt gaan bezoeken. Wordt het Europa, Amerika of ga je helemaal naar de andere kant van de wereld en bezoek je Australië en Nieuw-Zeeland. Alles is mogelijk en de ene bestemming is nog mooier dan de andere. Een omgeving die erg populair is, is de Caraïben waar veel mensen een fly & drive door Cuba maken. Je waant je helemaal in een andere wereld en komt op de mooiste plekken en gaat prachtige bezienswaardigheden bezoeken.

Wil je liever wat dichter bij huis blijven dan zijn er genoeg fly drive bestemmingen in Europa die meer dan de moeite waard zijn. Zo is een fly drive Portugal enorm populair. De gastvrijheid van de bevolking en de prachtige natuur dragen hier zeker aan bij. Portugal heeft mooie steden die je zeker moet gaan bezoeken als je rondreist door dit land. Steden als Aveiro, Porto, Lissabon en Betalha hebben genoeg bezienswaardigheden die het de moeite waard maken om deze steden te bezoeken.

Fly drive boeken

Welke bestemming je ook kiest het boeken van een fly drive vakantie geeft een enorme vrijheid. Rondreizen in een auto die al op je staat te wachten op de luchthaven van je bestemming en logeren in nette hotels maken je vakantie tot een periode om nooit te vergeten. En als je alles ook nog eens zelf boekt kan je bepalen hoelang je in een bepaalde stad of dorp blijft. Zo kan je ook nog eens wat extra rustdagen inlassen waarin je wat andere dingen gaat ondernemen.