De makkelijkste en duurzaamste oplossing tegen kalkaanslag!

De makkelijkste en duurzaamste oplossing tegen kalkaanslag!

De antikalk reclames vliegen je al decennialang om de oren. Kalkaanslag is een frustratie van iedereen, dat in elk land voorkomt en waar iedereen die eens een natte ruimte heeft schoongemaakt zich aan ergert. Een probleem dat zich keer op keer weer voordoet. In Nederland verschilt het gehalte van kalk in het drinkwater natuurlijk per regio maar we hebben last van een vrij hoge dosis in elke woning. In landen als Italië of steden als New York is het nog dramatischer gesteld met de hoogte van kalk in het drinkwater, maar hoe weinig ook, je blijft steeds maar weer schrobben. 

Hoe zou dat nou zijn als die kalkaanslag zich in eerste instantie niet eens zou hechten aan de leidingen, kranen en apparaten? Dan zouden we ook niet al die peperdure chemicaliën hoeven kopen om die witte randen van de mooie chromen kranen te krabben. Dan zou je wel voor die matzwarte wastafel kunnen gaan in je gloednieuwe badkamer, omdat er geen witte kalkaanslag meer te zien is. Hoe geweldig zou dat zijn?

Waarom bestrijden als je het probleem kan voorkomen?

Daar is een geniale oplossing voor bedacht. Een waterontharder van waterontharder.eco. Eenvoudig te bestellen via de websire of via bol.com. Eenvoudig te plaatsen in de meterkast voor de splitsing van de leidingen, zodat kalkkristallen niet eens de mogelijkheid krijgen zich te vormen. Hoe het werkt? Door een magnetisch veld te creëren in een compacte samenstelling en deze aan de waterleiding te bevestigen, voorkom je dat de mineralen magnesium en calcium zich aan elkaar kunnen binden, waardoor de kristallisering van deze mineralen wordt voorkomen. Omdat er geen kalkkristallen ontstaan zal er ook geen ophoping te zien zijn en dus geen kalksteen. Zo simpel is het!

Duurzaam en de simpele installatie

De reden voor de duurzaamheid van een waterontharder is de levensduur die je bespaart op al het sanitair en apparatuur door kalkaanslag te voorkomen. De waterhardheid wordt niet minder, dus dat zal je niet kunnen meten, maar omdat het neerslaan van de kalk niet meer gebeurt, wordt dat weggespoeld en blijven je leidingen etc. schoon en vrij van de witte randen. De kalk wordt dus niet onttrokken en daardoor is ook geen interventie in het water nodig. De ontharder kan binnen 5 minuten op de leiding worden bevestigd met een tie-wrap, onafhankelijk van het materiaal van de buizen. Binnen no-time zul je resultaat zien en dat ga je merken in de vermindering van je poetsuren!