Voordelen van Monuta

Voordelen van Monuta

Monuta is een betrokken uitvaartorganisatie waar je prima terecht kunt voor een uitvaartverzekering. Nabestaanden worden na het overlijden van een dierbare uitstekend opgevangen en begeleid. Monuta is een professionele uitvaartorganisatie, waarbij je altijd kunt rekenen op goede service en een persoonlijke benadering.

Verschillende uitvaartverzekeringen bij Monuta

Monuta biedt een ruime keuze als het gaat om uitvaartverzekeringen. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor een kapitaal uitvaartverzekering. Hierbij wordt er geld uitgekeerd na overlijden en kunnen nabestaanden met dit bedrag zelf invulling geven aan de uitvaart. Ook kun je kiezen voor een natura uitvaartverzekering, hierbij worden er diensten uitgekeerd in plaats van geld. Je kunt zelf bepalen welke diensten je uit wil laten voeren. Je kunt kiezen voor een basispakket, maar ook bijvoorbeeld voor een meer uitgebreid pakket aan diensten. Een combinatievorm tussen een kapitaal uitvaartverzekering en een natura verzekering behoort ook tot de mogelijkheden. Uitvaartverzekeringen vergelijken van Monuta kun je prima online doen.

Monuta is betrokken en persoonlijk

Als je kiest voor een Monuta uitvaartverzekering, dan kies je voor een verzekering bij een betrokken uitvaartorganisatie. De emoties kunnen soms hoog oplopen na het overlijden van een dierbare, daar kunnen ze bij Monuta goed mee omgaan. De uitvaartbegeleider zal veel uit handen nemen van de nabestaanden, waardoor zij zich kunnen richten op het verdriet. Deze begeleiding vindt altijd op een persoonlijke, maar zeker ook taakgerichte manier plaats. Monuta werkt samen met uitvaartorganisaties in het hele land, waardoor er altijd wel eentje in de buurt zit.

Bepaal zelf je uitvaart bij Monuta

Je kunt in een wensenlijst precies vastleggen hoe jouw uitvaart eruit moet komen te zien. Denk hierbij aan de keuze voor de bloemen op de kist, of je begraven wilt worden of gecremeerd en welke muziek je af wilt laten spelen tijdens de uitvaartdienst. In deze lijst kan ook worden beschreven waar iemand begraven wil worden en hoeveel rouwauto’s er ingezet moeten worden. Ook specifieke wensen zoals de plek waar de as uitgestrooid moet worden, kunnen in een dergelijke wensenlijst worden vastgelegd. De uitvaartverzorger zal samen met de nabestaanden deze wensen uit gaan voeren. Een uitvaartverzekering bij Monuta in combinatie met een wensenlijst schept rust en duidelijkheid voor de nabestaanden.