Waarom Geurwolkje zo geliefd is

Waarom Geurwolkje zo geliefd is

Een fris huis dat lekker ruikt, dat wil toch iedereen? Steeds meer mensen kiezen dan ook voor Geurwolkje, de aroma diffuser die de lucht vochtig houdt en ook nog eens een heerlijke geur verspreidt. Waarom Geurwolkje zo geliefd is? Je leest het hier!

Luchtvochtigheid is belangrijk

Als je te lang in een ruimte verblijft met een te lage luchtvochtigheid, kan dit leiden tot klachten. Denk hierbij aan hoofdpijn, een droge huid en een zere keel. Ook kun je hoestbuien krijgen, rode ogen en gespleten lippen. Je kunt hier wat aan doen! Geurwolkje zorgt ervoor dat de luchtvochtigheid op peil wordt gehouden. De nevel die door de diffuser omhoog wordt geblazen, wordt opgenomen in de lucht. Hierdoor neemt de luchtvochtigheid toe en hoef jij niet bang te zijn voor klachten. Goed voor jou, maar ook goed voor je planten in huis! Baal jij er ook altijd zo van als je planten slap gaan hangen? Daar kun je nu iets aan doen! Geurwolkje zorgt voor voldoende vocht in de lucht, je planten zullen je eeuwig dankbaar zijn. Geen bruine bladeren en dorre takken meer, wel gezonde, stralende planten. Zie je wel dat je groene vingers hebt!

Geurwolkje is aanwinst voor je interieur

Geurwolkje is een aroma diffuser met een stijlvolle, elegante uitstraling. Hiermee haal je niet alleen diffuser in huis die zorgt voor een prettige luchtvochtigheid en een fijne geur, maar het is ook nog eens een aanwinst voor je inrichting. De vormgeving is prachtig en Geurwolkje is verkrijgbaar in verschillende kleuren hout. De organische vormen passen prima bij verschillende interieurstijlen zoals landelijk en modern. Ook voor op kantoor is Geurwolkje ideaal. Het past bij ieder interieur en iedereen blijft fris. Bovendien wordt een fijne geur op kantoor door veel mensen op prijs gesteld.  

Puur genieten met etherische olie

Etherische olie zorgt ervoor dat je huis heerlijk ruikt. Deze olie wordt gewonnen uit planten en is bovendien bij uitstek geschikt voor mensen die veganistisch zijn. Geurwolkje biedt een ruime keuze aan oliën, waarbij iedere geur uniek is en zijn eigen werking heeft op lichaam en geest. De geur die je kiest, is afhankelijk waar je van houdt en voor welke omgeving je de geur wilt gebruiken. Vind je het fijn om te ontspannen in een bepaalde ruimte? Kies dan bijvoorbeeld voor lavendel. Wil je juist meer weerstand opbouwen? Kies dan bijvoorbeeld voor eucalyptus. Jouw voorkeuren, jouw Geurwolkje!