Wanneer mag je jezelf een WordPress specialist noemen?

Wanneer mag je jezelf een WordPress specialist noemen?

Heb je een WordPress website of ben je van plan om er eentje te laten bouwen? Kies voor ontwikkeling en onderhoud van je site dan voor een WordPress specialist! Het is natuurlijk wel zo fijn als je kunt rekenen op een websitebureau die veel kennis en kunde in huis heeft op WordPress-gebied. Je zult merken dat je hierdoor veel betere resultaten gaat boeken met je website, bovendien is je site ook nog eens altijd up-to-date als het gaat om snelheid en beveiliging. Maar wanneer spreken we eigenlijk van een WordPress specialist? Hieronder kun je het lezen!

Meedenken met de klant

Een WordPress specialist weet precies wat er mogelijk is binnen WordPress. Als de klant zijn/haar wensen kenbaar maakt, kan er meteen uitsluitsel worden gegeven, wat er wel en niet kan. Ook zal deze specialist met voorstellen komen, waar de klant zelf nog niet eerder over nagedacht heeft.

Specialist in onderhoud

Het bouwen van een WordPress website is een belangrijk onderdeel, maar het onderhouden van een WordPress website vergt ook de nodige aandacht. Een WordPress specialist is exact op de hoogte wat er moet gebeuren om je website goed te onderhouden. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het tijdig draaien van updates en het maken van backups.

Hosting

Er zijn speciale hostingpartijen die zich gespecialiseerd hebben in WordPress websites. Jouw WordPress specialist zal deze partijen kennen en hier in overleg met jou, zeker gebruik van maken. Door gebruik te maken van deze diensten, zal jouw website optimaal gehost worden.

Plugins

Plugins zijn stukjes software waarmee je jouw WordPress website uit kunt breiden. Jouw WordPress specialist kan je hier alles over vertellen, bijvoorbeeld welke stukjes software er passen bij jouw bedrijfsvoering en wensen. Ook als je in de toekomst je website wilt uitbreiden met bijvoorbeeld een webshop, kan een specialist op WordPress gebied, je hier gericht over adviseren. Bijvoorbeeld door aan te geven welke plugins je hiervoor zou kunnen gebruiken.

Optimalisatie van je website

Een website kun je altijd sneller en beter maken. Door bijvoorbeeld nieuwe plugins te gebruiken of een slimmere indeling te maken van je database. Op basis van de nieuwste technieken en laatste ontwikkelingen, zal een WordPress specialist jouw adviseren welke stappen er het beste gezet kunnen worden om jouw site zo goed mogelijk te laten draaien. Hierdoor presteert jouw website altijd optimaal!