Wat is er gaaf aan buggy rijden?

Wat is er gaaf aan buggy rijden?

Buggy rijden is een spannende activiteit, waarbij de adrenaline door je lijf giert. De snelheid (tot wel zeventig kilometer per uur) en het feit dat je laag bij de grond zit, zorgen ervoor dat vrijwel iedereen hier een kick van krijgt. Niet zo gek, dat heel veel mensen juist voor deze activiteit kiezen bij een vrijgezellenfeest of bedrijfsfeest. Heb jij weleens buggy gereden?

Op onverharde paden buggy rijden

Het echte buggygevoel, krijg je als je op de onverharde paden rijdt. Je kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om te gaan buggy rijden bij Het Schwarzwald in Rijssen. Vanaf deze centraal gelegen locatie langs de A1 kun je hier prachtige tochten maken door het Twentse landschap. De bosrijke omgeving hier, leent zich uitstekend voor een onvergetelijke buggytour. Het Schwarzwald buggy rijden is een activiteit, waarbij je zeker weet dat alles goed geregeld is. Je krijgt hier instructies van een ervaren instructeur die over alle papieren beschikt.

Buggy rijden is het ideale groepsuitje

Wil je met een groep collega’s iets leuks gaan doen? Met je voetbalteam een dagje uit? Of ga je samen met je neef dit jaar de familiedag organiseren? Buggy rijden is het ultieme groepsuitje als je op zoek bent naar echt iets spectaculairs. Het feit dat je tijdens een tour door het Twentse landschap achter elkaar aanrijdt, maakt deze ervaring al supergaaf. Je zult merken dat het buggy rijden ook de onderlinge band versterkt; je ervaart samen de kick van het buggy rijden, bovendien genieten jullie allemaal van de prachtige omgeving in Twente. Na afloop is er genoeg te bespreken dus!

Kies voor een buggytour arrangement

Als je gaat voor een arrangement bij locatie: Het Schwarzwald Rijssen, ben je niet alleen stuk voordeliger uit, je weet ook zeker dat alles prima geregeld is. Je hoeft niet op te letten wanneer je aan de beurt bent om een rondje te halen en er hoeft die dag niets meer geregeld te worden. Je zou bijvoorbeeld kunnen kiezen voor een arrangement, waarbij jullie eerst koffie gaan drinken, dan buggy rijden en na afloop kunnen genieten van BBQ met onbeperkt drinken. Reken maar dat jullie een prachtige dag gaan beleven!