Wat kan ik doen als ik me verveel?

Wat kan ik doen als ik me verveel?

De tijd gaat snel. Inmiddels zitten we alweer een jaar in de corona situatie waardoor we veel beperkingen hebben. Voor veel mensen is dit een tijd dat men het gevoel heeft dat ze in een sleur zitten. Toch zijn er nog zat leuke dingen die je kunt doen om de sleur en verveling te doorbreken

Herstructureren van je dag

Voor een hoop mensen is het sociaal beperkt geworden. Je leven ziet er anders uit doordat sport plat is komen te liggen en sociale contacten misschien wel zijn verwaterd. Structuur kan je helpen toch energiek te blijven in deze omstandigheden. Als je lang op bed ligt, raak je uit je ritme en valt het niet mee je dag nog nuttig in te zetten. Kortom; probeer een vast ritme te hanteren.

Eten koken of een andere leuke nieuwe hobby starten

Ook hobby's zijn erg belangrijk. Dat hoeft niet direct sport te zijn. Het kan ook zijn dat je tijd voor je zelf neemt om lekkere borrelhapjes te maken. Zoek een hobby waar je blij van wordt!

Lekker de natuur in en genieten van zon en frisse lucht

Je hoofd leegmaken in de frisse lucht en in de zon; dat doet een mens goed. Je kunt dit alleen doen of met je partner. Buiten is het lekker; je reset je geest en je doet vitamine D op. Ook als je oude bent, kun je prima je kinderen of baby meenemen. In de natuur kun je veel kanten op, van wandelen tot fietsen, kano├źn en steppen. Ook hardlopen heeft afgelopen jaar enorm veel populariteit gewonnen. Hardlopen is laagdrempelig. Je bent een sportlegging of korte broek nodig met een paar degelijke hardloopschoenen. Met name goede schoenen zijn erg belangrijk om blessures te voorkomen. Je kunt dan eigenlijk direct al starten met hardlopen! Wil je serieuzer trainen? Dan kun je overwegen een sporthorloge aan te schaffen. Hiermee kun je je trainingen tracken, je route bijhouden en jezelf naar je einddoel brengen. We adviseren je niet de eerste de beste horloge te laten kopen maar eerst hardloophorloges te vergelijken. Zo koop je geen kat in de zak.