Buttons laten maken bij Pro-Merchandise

Buttons laten maken bij Pro-Merchandise

Buttons zijn een geweldige manier om een vleugje flair toe te voegen aan de merchandise van uw bedrijf. Ze kunnen voor verschillende doeleinden worden gebruikt, waaronder promotie, branding en meer. Buttons zijn een geweldige manier om klanten te laten weten wie u bent en wat jouw bedrijf doet. Wij bieden jou de optie om buttons in verschillende de maten te laten maken. Bij Pro-Merchandise kun je kiezen uit buttons van 75mm, 56mm, 50mm, 37mm, 31mm en 25mm.

Ontwerp opties

Het is mogelijk om buttons in je eigen unieke ontwerp te maken of zelfs favoriete buttons in kleine aantallen te bestellen. Pro-Merchandise biedt verschillende opties aan om buttons te laten maken in kleine aantallen, daarnaast kun je ervoor kiezen om goedkope buttons te laten maken in grote aantallen.

Bevestigingen van buttons

Bij Pro-Merchandise worden button standaard geleverd met een speld-bevestiging. Andere soorten bevestigingen zijn ook beschikbaar tegen een meerprijs.

Spiegel: button met aan de voorkant een bedrukking en de achterkant een spiegel. Mogelijk bij de groottes Ø75mm en Ø56mm.

Clip: de button blijft door middel van een clip, die je bevestigt aan de bovenkant van je shirt of borstzak. Dit is ideaal voor kinderen en wanneer je geen kleine gaatjes in je kleding wilt. Verkrijgbaar bij de groottes Ø56mm en Ø37mm.

Pin & clutch: buttons met een pin & clutch zijn voorzien van een kleine pin die je door de kleding kunt steken en aan de achterkant vastgemaakt wordt met de clutch. Deze buttons zijn eenvoudig te bevestigen op kleding met enkel een klein gaatje. Verkrijgbaar bij de groottes Ø31mm en Ø25mm.

Flesopener: de buttons zijn voorzien van een flesopener op de achterkant. Je kunt deze buttons dus niet opspelden maar gebruiken als flesopener. Mogelijk bij de grootte Ø56mm.

Magneet: deze buttons zijn voorzien van één magneet aan de achterkant, waardoor de buttons te bevestigen zijn op metalen oppervlakten zoals een koelkast. Beschikbaar bij Ø56mm, Ø37mm, Ø31mm en Ø25mm.

Kledingmagneet: deze buttons hebben op de achterkant een magneet en er wordt een tweede magneet meegeleverd. Door de button aan de voorkant van je kleding te houden en de andere magneet aan de achterkant van het kledingstuk te bevestigen, blijft je button op zijn plek zitten zonder dat je gaatjes in je kleding krijgt. Mogelijk bij de groottes Ø56mm, Ø37mm, Ø31mm en Ø25mm.

Direct bestellen

Wil jij een button laten maken bij Pro-Merchandise? Neem dan contact met ons op of vraag een offerte aan.