De drie voordelen van een LED TL buis

De drie voordelen van een LED TL buis

Iedereen heeft wel eens gehoord van een TL buis. TL staat voor ‘Tubelight’, wat inhoudt dat deze lampen licht geven door het verwarmen of verbranden van gassen. Tegenwoordig heb je nu LED TL buizen. Je komt LED TL buizen op ontzettend veel plekken tegen. Denk bijvoorbeeld aan bedrijfspanden, winkelcentra, sporthallen, basisscholen en ga zo maar door. Alleen waarom kiezen al deze locaties voor LED TL buizen? Om daarop antwoord te geven hebben wij de drie voordelen van een LED TL buis op een rijtje gezet.

Besparen op energiekosten

Wat voor pand je ook hebt en hoeveel LED TL buizen je ook nodig hebt, iedereen wil graag besparen op energiekosten. Niemand houdt ervan wanneer de energiekosten veel hoger zijn dan je had verwacht. Met LED TL buizen zorg je ervoor dat dit jou nooit overkomt. Het komt nog eerder voor dat de energiekosten lager zijn dan je had verwacht. Je bespaart namelijk met LED TL verlichting wel minimaal vijftig procent aan energiekosten.

Nu vraag je je waarschijnlijk af hoe het kan dat je zoveel bespaart met een LED TL buis? Dit heeft er vooral mee te maken dat de oude TL buis, die dus niet LED was, veel meer energie kostte dan de nieuwe LED TL buizen. Daarom zijn zowat alle TL buizen vervangen door LED TL buizen.

Lange levensduur

Een ander voordeel van LED TL buizen is dat deze een stuk langer meegaan dan andere TL buizen. Dit betekent niet alleen dat je deze dus minder vaak hoeft te vervangen, wat betekent dat je dus ook minder vaak een LED TL buis hoeft aan te schaffen, maar dit betekent ook dat je minder kosten kwijt bent aan de operatie die vooraf gaat bij het vervangen van een TL buis.

Een TL buis hangt vaak op een ongunstige plek. Denk maar eens aan een winkelcentrum met hele hoge plafonds. Wanneer hier een TL buis kapot gaat, kun je niet zomaar even naar boven om deze te vervangen. Je bent dan ook kosten kwijt aan een hoogwerker. Dus de kosten zitten hem niet alleen in de lamp, maar ook in de handelingen erom heen. Dus hoe minder vaak je een lamp hoeft te vervangen, hoe minder de kosten worden.

Imago

Je oude TL buizen vervangen door LED TL buizen draagt bij aan je imago. Mensen zien en horen van anderen dat in jouw bedrijf de lampen worden vervangen door LED. En LED betekent energiezuinig. Als bedrijf krijg je dan een beter imago, omdat mensen rond verspreiden dat je je bezig houdt met het milieu. En een goed imago, dat is alles wat je als bedrijf wil. Dus kijk snel op Led24 en schaf jouw LED TL buizen aan!