Hoe vergelijk je zakelijke leningen?

Hoe vergelijk je zakelijke leningen?

Via een vergelijkingsplatform voor zakelijke lening zoals Kompar vergelijk je gratis aanbiedingen van ruim 10 zakelijke kredietverstrekkers in Nederland. Het vergelijken van zakelijke leningen via een vergelijkingsservice scheelt tijd en geld, daarom maken de meeste ondernemers gebruik van een dergelijke dienst.

Waarom vergelijken

Er zijn steeds meer verstrekkers van zakelijke leningen actief op de Nederlandse markt. U kent ze vast wel, want ze zijn allemaal heel actief via marketing op de radio, televisie en het internet. Het voordeel van veel actieve kredietverleners is dat u meerdere opties heeft. Het nadeel is dat ze allemaal andere voorwaarden stellen en andere termen gebruiken in hun offertes. Hierdoor is het haast niet mogelijk om de voorstellen voor zakelijke leningen te vergelijken.

Hoe werkt een vergelijkingsservice

Het aanvragen van een zakelijke lening via een vergelijkingsservice is heel eenvoudig! Hierbij een stappenplan:

1.      Ga naar een vergelijkingsplatform.

2.      Doe eenmalig een financieringsaanvraag voor uw onderneming. Deze aanvraag neemt slechts 1 a 2 minuten in beslag.

3.      Uw aanvraag wordt automatisch verzonden naar de kredietverleners.

4.      Als deze kredietverleners uw onderneming financierbaar achten, doen ze u een aanbieding.

5.      Als u meerdere aanbiedingen heeft, maakt de vergelijkingsservice een overzicht van uw aanbiedingen.

6.      U vergelijkt de aanbiedingen en kiest met welke kredietverlener u verder wenst te gaan.

7.      De kredietverlener neemt contact op en maakt de offerte op.

Voordelen

Het eenvoudige aanvraagproces heeft enorme voordelen voor een ondernemer. Enkele voorbeelden hiervan zijn:

-        U hoeft slechts 1 keer een aanvraag voor een zakelijke lening in te dienen, in plaats van bij iedere kredietverlener apart.

-        De kredietverleners zijn in concurrentie op de vergelijkingsservice, dus ze bieden direct de beste voorwaarden.

-        De aanbiedingen worden overzichtelijk gepresenteerd, waardoor u eenvoudig de verschillende voorwaarden kunt vergelijken.

-        Ervaren en onafhankelijke adviseurs helpen u met al uw vragen.

Gebruikers

Het gros van de MKB ondernemers maakt gebruik van een vergelijksplatform als men op zoek is naar een zakelijke lening. De platforms bieden toegang tot zakelijke leningen voor bedrijven uit alle branches, van iedere omvang en met ieder financieringsdoel. Deze services zijn vaak gratis, dus het is de moeite waard om het te proberen als je voornemens bent om een zakelijke lening aan te vragen.