AA batterijen

AA batterijen

AA batterijen , wie gebruikt ze niet?

Aa batterijen zijn de meest gebruikte batterijen in Nederland , dus grote kans dat ook u deze in gebruik heeft. En net als je ze nodig hebt , grijp je ernaast. Dan is het goed om te weten dat ze bij batterijenstunter een grote keuze en voorraad hebben in AA batterijen. Alle grote merken en verschillende verapkkingsvormen worden uit eigen grote voorraad geleverd.

Welke soorten zijn er eigenlijk in AA batterijen?

Er zijn meerdere varianten in AA batterijen , namelijk alkaline , lithium en oplaadbare AA batterijen. Hieronder geven we een omschrijving van de soorten en wanneer u ze kunt toepassen , niet elke soort is namelijk overal toepasbaar.

Alkaline AA batterijen

Om te beginnen zijn er de alkaline AA batterijen. Dit soort is voor eenmalig gebruik en is de meest voorkomende. Nadat deze leeg zijn , levert u ze in zodat ze verwerkt kunnen worden en de schadelijke stoffen eruit gehaald kunnen worden. Hoe lang deze AA batterijen meegaan hangt af van het type apparaat u gebruikt , vraagt deze veel stroom , dan zijn de batterijen uiteraard eerder leeg dan een apparaat met een laag verbruik.

Lithium AA batterijen

Lithium AA batterijen zijn ook voor eenmalig gebruik , maar hebben door de chemische samenstelling meer lading en gaan dus veel langer mee dan de alkaline variant. Uiteraard zijn ze ook duurder. Sommige apparaten werken niet met lithium batterijen , dus leest u altijd de gebruiksaanwijzing alvorens u deze batterijen gaat gebruiken.

Oplaadbare AA batterijen

Oplaadbare AA batterijen kunt u samen met een goede batterijlader aanschaffen als vervanger voor eenmalige AA batterijen. Uiteraard zijn ze duurder in aanschaf , maar u heeft ze al snel terugverdient omdat ze vele malen opgeladen kunnen worden. Oplaadbare AA batterijen bestaan in vele varianten voor even zoveel toepassingen. De laagste capaciteit is 1300 mAh en de hoogste 2850 mAh , zodat er altijd een geschikte capaciteit is voor uw toepassing.

Wilt u meer informatie , dan kunt u altijd contact opnemen met het team van batterijenstunter , zij staan voor u klaar voor het beste advies.